PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa ogórkowa z ziemniakami i mięsem (400 ml); II Ryż z bitą śmietaną (130 g); III Kisiel do picia (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Ryżanka z zieleniną (400 ml); II Kasza (100 g), gulasz z wołowiny (100 g), ogórek (1 szt.), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Manna z sokiem (100 g); III Serek "Danio" (1 szt.) |
CZWARTEK |
Obiad I Barszcz biały z ziemniakiami i kiełbasą (400 ml); II Ryż (100 g), schab/karczek pieczony (100 g), warzywa z wody (100 g), III Deser - truskawki |
PIĄTEK |
Obiad I Krupnik z zieleniną (400 ml); II Młode ziemniaki (100 g), kotlet schabowy (100 g), surówka z młodej kapusty (100 g), kompot (200 ml). |