PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa szczawiowa z jajkiem i ziemniakami (400 ml); II Pierogi z serem (100 g), kompot (200 ml); III "Chrupiące jabłuszko"; |
WTOREK |
Obiad I Zupa pieczarkowa z kaszą (400 ml); II Ziemniaki (100 g), ala'gołąbek (100 g), kompot (200 ml); III Owoc - banan; |
ŚRODA |
Obiad I Rosół drobiowy z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), potrawka z kurczaka (100 g), surówka z białej kapusty (100 g), kompot (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa pomidorowa z ryżem i zieleniną (400 ml); II Gulasz wołowy z makaronem (250 g), ogórek kwaszony (1 szt.), kompot (200 ml); |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II kopytka (100 g), bigos (100 g), kompot (200 ml); III Owoc - jabłko (1 szt.) |